15 Kasım 2007 Perşembe

Reklamcılar Tahtaya


Hem sektör çalışanlarının hem de üniversite öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği “Reklamcılar Tahtaya” eğitim semineri 17 Kasım 2007 Cumartesi günü “Pazarlama” konulu gündemiyle İTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda yapılacak…

Yıllardır, ünlü reklamcılar, sektör takipçileri, çalışanlar ve öğrenciler için bir buluşma noktası haline gelen etkinlikte, bu sefer de çok önemli isimler tahtanın başına geçiyor…

17 Kasım günü Maçka’daki ilk zil Acıbadem Sağlık Grubu Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Neslihan Aksu’nun “Sağlıklı İletişim” başlıklı dersi için çalacak.
Ardından Marka Danışmanı Güven Borça “Başka Akmerkez Yok” başlığıyla marka ve markalama üzerine birikimlerini paylaşacak.

Verilecek bir saatlik öğle teneffüsünün ardından bu kez katılımcılar, Doğan Gazetecilik Reklam Grup Başkanı Vicky Habif’in “Gazeteler nereye koşuyor?” başlıklı dersi için tekrar buluşacaklar.

Öğleden sonraki ikinci ders, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Haluk Gürgen’in olacak. Gürgen dersini “Kurumsal itibar ve marka” konusuna ayırıyor.

Günün beşinci ve son dersindeyse Samsun Şehri Marka İletişim Koordinatörü Mustafa Çakır “Şehir markalaşması” üzerine deneyimlerini paylaşacak.

Dört ayrı bölümden oluşan “IAA Reklamcılar Tahtaya Eğitim Seminerleri”nde öğrencilere her ders günü için bir katılım belgesi verilmekte, bir eğitim yılında 4 kez yapılan bu seminerlerin tümüne katılanlara ise “Katılım Sertifikası” sunulmaktadır.

Daha Fazla Bilgi için IAA Türkiye Bölümü Sekreterliğini (0212) 325 37 88 numaralı telefondan arayabilir ya da, www.iaaturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

IAA Turkey üyesi olarak kaçırmayın derim:)

y=f(yuce) | yucezerey