4 Haziran 2008 Çarşamba

Izgara Markalama

Hafta sonu pikniğe gitmek, ilk denk getirdiğimiz güzel hava ve mekan kesişiminde mangal yapmak kültürel kodlarımızda yer alan ve sıklıkla gerçekleştirdiğimiz bir eylemdir.

Mangal sürecinde illa ki, bir er kişi, bu işi, diğerlerine göre daha iyi biliyordur, ve mutlaka bu işin uzmanıdır.

Abi üzerini çıkarır, fanilası ile bir oraya çevirir, bir buraya.

İşte bu kişilere ithafen çok başarılı bir ürün çıkarmışlar. Artık, kullanılan maşa sayesinde ete kendi markanızı vurabileceksiniz. Böylece arkadaşlarınız pişirmiş olduğunuz leziz etleri yerken, sizin tarafınızdan pişirildiğini bilecek, yan masalara servis edildiğinde insanlar "Evet bundan sonda hep Hamdi Abi'nin etlerinden istiyorum" diyecek. Eğer ilgili ürünü almak isterseniz buyrun buradan yakın.