13 Eylül 2008 Cumartesi

Beni Giydirebilir misiniz?


"Google da Arasana" söylemi bilinçaltı düzeylerimize doğru hızla ilerliyor. Ancak "Arama", hiç olmadığı kadar yüksek frekanslarda ve farklı kapsamlarda ihtiyacımız olmaya başladı ki, Google'da arama yapmak bile bizlere zaman kaybettirebiliyor. Dolayısıyla karşımıza her geçen gün belli alanlarda uzmanlaşmış, derinliği olan, yeni arama motorları çıkıyor.

Özünde herşeyin birbirine benzediği "Sonsuz" seçenekler dünyasında farklılaşabilme, özgün olabilme ihtiyacını ön görebilen firmalar başarılı projeler ortaya koyuyorlar.

Please Dress Me kendinize özel t-shirt bakabileceğiniz, arayabileceğiniz bir arama motoru. Standart tasarımlardan, markalardan hoşlanmayanlar, özgün çözüm arayanlar için başarılı bir çözüm.

Please Dress Me üzerinde etiket, renk, fiyat bazlı t shirt aramaları yapabiliyorsunuz. Beğenmiş olduğunuz tshirtleri satın alabiliyorsunuz. Siteyi Firefox tarayıcınızın aramalarına ekleyebiliyorsunu. Siteniz için widget üretebiliyorsunuz. Sizler de tshirt örneklerinizi yükleyip, bir satıcı olabiliyorsunuz.

Şunu unutmamak gerekir ki, gün gelecek, böylesine odaklanmış işlerin arasında da kendimizi kaybedeceğiz. Peki ya sonra?