31 Ekim 2008 Cuma

Business 2.0: Digital Age Business

Üniversitelerin yeni eğitim öğretim yılına başlamasıyla birlikte, bizler de tam zamanlı işimizden izin isteyerek, yarı zamanlı olarak sezonu Bilgi Üniversitesi MBA Programları'ndaki Business 2.0: Digital Age Business dersi ile açtık.

Global düzlemde bile henüz dinamikleri oturmamış, textbookları çıkmamış, sürekli beta halinde olan böylesine güzide bir konuya ev sahipliği yapmak her babayiğidin harcı olmasa gerek. Kendi zihinsel haritamın çizimi esnasında da anlamlı derece mihmandarlığından faydalandığım 97 yılından beri hocam olan ve hep hocam olacak olan MBA Programları Koordinatörü Sevgili Mete Hocama (Metehan Sekban'a) bu vizyonundan dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Ders, 2.0 felsefesine uygun olarak mümkün olduğunca paylaşımcı ve herkesin katmadeğerleri ile şekillenen bir zemin üzerine kurgulanmıştır. Bu bağlamda ders ile ilgili her türlü doküman ve içeriği bulabileceğiniz, öğrencilerin katma değerlerini gözlemleyebileceğiniz herkese açık blogumuz sizlerinde yorum, görüş ve katma değerlerinize açıktır.

Ders sunumları ise dowload edilebilir şekilde : http://www.slideshare.net/yucezerey adresinde bulunmaktadır. Her hafta içerikler düzenli olarak hem SlideShare ortamına hem de İsletme 2.0 ortamına yüklenecektir.

Yorumlarınız ve geribildirimleriniz ile bu içerikler daha da gelişecek, sonsuz beta özelliği vasfı taşıyan 2.0 konuları daha da olgunlaşacaktır.

Ders Hakkında Bilgi için:

Business 2.0 Course Information
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: business 2.0)

Birinci Hafta Sunumu için:
Once Upon A Time...
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: bilgi lecture)

İkinci Hafta Sunumu için:


Ders Projesi için:
Business 2.0 Course Evaluation
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: business 2.0)