27 Ocak 2008 Pazar

İŞLETME 2.0>> Örnek Uygulama: Kolay Tedarik

Kapsamı:


İşletme 2.0 bünyesinde Satın Alma/Tedarik 2.0

Açıklama:

Türkiye’nin her şehrinden aracısız alım-satım yapma imkânı veren ve firmaların maliyetlerinde yüzde 20 ile 30 arasında tasarruf sağlayan KolayTedarik İşletme 2.0 kapsamında Satın Alma / Tedarik 2.0'ın anlamlı örneklerinden....

İşletmeler, üyelik tipine göre ister “Alıcı”, ister “Satıcı”, isterlerse hem “Alıcı” hem de “Satıcı” olarak üye olabilecekleri KolayTedarik ile maliyetlerde rekabet avantajı sağlarken, yeni pazarlara da zahmetsizce ulaşma imkânını yakalıyor. Bir yerden bir yere gitmeden alım-satım yapmayı mümkün kılan KolayTedarik’in “Güvenli Ödeme Sistemi” ise hem alıcının hem de satıcının haklarının korunmasını sağlıyor.

KolayTedarik’te açılan her ihale ya da “Hemen Al” işleminde ürün teslimatı sorunsuz olarak tamamlanana kadar, ihaleye konu olan bedel, Teknoloji Holding çatısı altında faaliyet gösteren KolayTedarik “Güvenli Ödeme Hesapları”nda banka garantisi altında tutuluyor.

Perde Arkası:

Farklı farklı sektörlerden hem ürün / hizmet alabileceğiniz hem de satabileceğiniz, sadece iş ortakları değil son kullanıcının sinerjisini de kitlesel işbirliği çerçevesinde dahil eden bir platform.
Perde arkasında, işin sahipleri en uygun satıcıyı bulmak ile uğraşmıyor veya en iyi alıcıyı bulacağını taahhüt etmiyor. Herşey kitlesel işbirliği kapsamında belirleniyor. Alan razı, satan razı...

Yüce Zerey | y=f(yuce)

www.yucezerey.com